София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

ЕДНА ПКП

Коментар във Фейсбук
18 сVox Populi 384

ЕДНА ПКП
 
Снимката по-долу, признавам, предизвика в мен трудно овладени чувства. Предимно агресивни и псувослователни. ПКП поздравява българската армия на днешния празник по освещаването на знамената. ПКП-то маскирана, като маската много ми заприлича на човка, а оркестърът свири на макс. Простата, решена в райе /ама как й отива.....!/, стои изпъната и се прави на началник.
 
Това е днешна България в една снимка. Храбрите български офицери, нахлузили парцали на устата си, козируват на една проста п...а! /втората буква слагайте по избор съобразно възпитание, пол и стил на изразяване/!
 
Признавам, че съм разочарована от българските офицери. Да козируваш на подобно същество, което е участник в разграбването и унищожението на България, за мен е равносилно на предателство към клетвата. Да сложиш маска, за да се пазиш от вирус и да се правиш на защитник на родината си, е пародия. Ако трябва утре да защитавате България, с маски ли ще ходите на фронта, храбри български офицери!?! Или повече ви е страх от РЗИ, отколкото от враговете ни!?
Срам и позор за България! Липса на мозък, липса на храброст, липса на самоуважение и достойнство!
 
Елена Гунчева, Фейсбук