София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Елена Йончева: Ако записът с Борисов е истински, то това е страшно за България

Според евродепутата трябва да има незабавна прокурорска проверка по случая
1 сПолитика 8335

“Над един милион българи, предимно в социалните мрежи, слушаха записа с гласа на премиера Бойко Борисов. Всички ние се надяваме това да не е истина. За да сме наясно обаче, следва да бъде разпоредена незабавна проверка от страна на прокуратурата”, заяви пред bTV евродепутатът Елена Йончева.

Йончева коментира, че хората се надяват това да не е гласът на министър-председателя, тъй като, ако това бил той, ударът щял да е и срещу България.

“В този запис чуваме как един лидер на европейска държава е готов да унищожи своя политически противник. В този запис чуваме как той нарежда да бъде унищожен един бизнес. Ние виждаме от този запис, че в България няма разделение на властите”, обясни Йончева и допълни, че това е страшно за една европейска държава.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!