София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Елисавета Панова: Ортаклъкът с Пеевски тежи на Борисов във вътрешнополотически план

Има достатъчно индикации, че г-н Пеевски е влязъл във фокуса на международни институции
4 мЕвроком 463

Борисов получи индулгенция от прокуратурата, а в същия ден аз получих запорно съобщение от НАП. Това кментира журналистът Елисавета Панова пред Mediapool

"Има достатъчно индикации, че г-н Пеевски е влязъл във фокуса на международни институции. Видимо е, че този "ортаклък" във вътрешнополитически план е в тежест на премиера и затова той прави опити да го "неутрализира" с чужда помощ. В същото време г-н Борисов много се страхува от последиците на раздялата, макар че с идването на г-н Гешев, той се чувства доста по-сигурен в сравнение с времето на изцяло лоялния на г-н Пеевски бивш главен прокурор г-н Цацаров", подчерта Панова.

"В стремежа си да достигне до определен резултат при всяка една от ревизиите, екипът е прибягнал до помощта на "алтернативни факти". След първата ми жалба срещу ревизионния акт на физическото лице, в съда последваха няколко отвода. Най-накрая на делото бе даден ход, но след третото заседание директорът на Дирекция "Обжалване и данъчно-осигурителна практика" в НАП г-н Николай Калистратов поиска отвод на съдията", посочи тя.

"Най-здраво обаче "бухалката" се е развъртяла в ревизионния акт на издателството. В него са ме задължили да заплатя данък върху всички, подчертавам, всички приходи, без да се отчитат разходите за дейността, заедно с лихвите за шестте проверявани години. И това не е анекдот, а официален документ! С тези "констатации", априори, те са отрекли съществуването на "Виртшафтсблат". Положителното в този случай е, че така ще ми осигурят възможност да покажа пред международните ни партньори истинското лице на властелина в света на алтернативната истина - г-н Борисов", допълни журналистът.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!