София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Георгиев пред дома на Борисов: Спираме разпопения поп и една бивша премиерка (ВИДЕО)

Видеото се разпространи от пиара на ГЕРБ
3 мПолитика 3207 Ивана Иванова

Една година търпим тези хора да правят каквото си искат. Това обаче приключи и ние повече няма да го позволим. Това каза председателят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Той и група депутати от ГЕРБ , членове и привърженици, застанаха пред дома на Борисов, където живеят дъщеря му и внуците му. Всички те носят тениски с лика на Бойко Борисов "аз вярвам само на този човек".

"Скъпи приятели и колеги, искам да ви благодаря от името на лидера на нашата партия г-н Бойко Борисов, затова че се събрахме днес пред дома му в Банкя. Разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация с участието на разпопения поп, една бивша премиерка, хора които са известни със своето грозно и дръзко поведение, които идват пред домовете на хората, тероризират и тормозят вече година наред. Тези същите хора трябва да знаят, че дори в ден като днешния, за смирение и ден в който всички трябва сме със семействата си, ние бързо се организирахме и сме тук", заяви Георгиев в Банкя.

"Една година ги търпяхме, бяхме толерантни и ги търпяхме. От днес нататък същите тези трябва много добре да знаят и да си дават сметка, че всеки път в който дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това. Ако ответната реакция се увеличава, то ще се увеличаваме и ние. И онова, което те ще стрещнат срещу себе си няма да е агресия, но ще е достатъчно ясен и категоричен отговор и повече нашата глава няма да бъде сломена", допълни още председателят на младежката организация на ГЕРБ.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!