Search Suggestions
      понеделник, 15.09.25
      Search Suggestions
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -

          „Глътка свеж въздух“ за ресторантите

          Loading the player...

          От 1 юни заведенията на закрито започват работа. Това се случва след като някои от ограниченията, вследствие на коронавируса отпаднаха. Екипът на телевизия „Евроком“ посети известно столично заведение, за да види какви мерки предприемат те.

          - Реклама -

          „На входа на заведението има бутилка дезинфектант и всеки може да я използва. Заедно с менютата на всички клиенти се дава бутилка дезинфектант, която през целия им престой е на тяхната маса. До всяка една мивка и на различни места в заведението също има дезинфектанти“, казва сервитьорът Емел Софу пред нашата камера.

          Отстоянието между масите трябва да е 1.5 метра. Личните предпазни средства като маски и ръкавици са задължителни само за персонала. Клиентите не са длъжни да ги носят.

          „Затварянето на бранша не беше изненадващо, беше голям удар за всички ни, защото доходите спират неизбежно и започва всичко да се нормализира постепенно. Ние се починахме, редовните клиенти се връщат и са спокойни, всичко е наред“, каза още Емел Софу.

          Относно мерките в заведението – три пъти на ден, цялото заведение се дезинфекцира сутрин, обед и вечер.

          От 1 юни заведенията на закрито започват работа. Това се случва след като някои от ограниченията, вследствие на коронавируса отпаднаха. Екипът на телевизия „Евроком“ посети известно столично заведение, за да види какви мерки предприемат те.

          - Реклама -

          „На входа на заведението има бутилка дезинфектант и всеки може да я използва. Заедно с менютата на всички клиенти се дава бутилка дезинфектант, която през целия им престой е на тяхната маса. До всяка една мивка и на различни места в заведението също има дезинфектанти“, казва сервитьорът Емел Софу пред нашата камера.

          Отстоянието между масите трябва да е 1.5 метра. Личните предпазни средства като маски и ръкавици са задължителни само за персонала. Клиентите не са длъжни да ги носят.

          „Затварянето на бранша не беше изненадващо, беше голям удар за всички ни, защото доходите спират неизбежно и започва всичко да се нормализира постепенно. Ние се починахме, редовните клиенти се връщат и са спокойни, всичко е наред“, каза още Емел Софу.

          Относно мерките в заведението – три пъти на ден, цялото заведение се дезинфекцира сутрин, обед и вечер.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          Дневен хороскоп за 15 септември: Интуицията води към успех

          Луната носи по-изострена интуиция и влагa в отношенията, а задачите, които сте отлагали, сега могат да намерят своето време.

          Какво да очакваме от 77-те награди „Еми“

          Ново съдържание и епизоди на обичани сериали вълнуват зрителите, но преди това вниманието е приковано към предстоящата неделя, когато ще бъдат връчени 77-те награди...

          Последната воля на Джорджо Армани: Продажба на дял от модната империя на голяма луксозна група

          Легендата на модата Джорджо Армани поиска в завещанието си, публикувано след смъртта му на 4 септември на 91-годишна възраст, значима луксозна група да придобие...

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          - Реклама -
          ТОП ДНЕС
          ТОП 14 ДНИ
          Зареждане…
          Зареждане…
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -
          Search Suggestions
              Search Suggestions