Search Suggestions
      събота, 19.07.25
      Search Suggestions
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -

          „Глътка свеж въздух“ за ресторантите

          Loading the player...

          От 1 юни заведенията на закрито започват работа. Това се случва след като някои от ограниченията, вследствие на коронавируса отпаднаха. Екипът на телевизия „Евроком“ посети известно столично заведение, за да види какви мерки предприемат те.

          - Реклама -

          „На входа на заведението има бутилка дезинфектант и всеки може да я използва. Заедно с менютата на всички клиенти се дава бутилка дезинфектант, която през целия им престой е на тяхната маса. До всяка една мивка и на различни места в заведението също има дезинфектанти“, казва сервитьорът Емел Софу пред нашата камера.

          Отстоянието между масите трябва да е 1.5 метра. Личните предпазни средства като маски и ръкавици са задължителни само за персонала. Клиентите не са длъжни да ги носят.

          „Затварянето на бранша не беше изненадващо, беше голям удар за всички ни, защото доходите спират неизбежно и започва всичко да се нормализира постепенно. Ние се починахме, редовните клиенти се връщат и са спокойни, всичко е наред“, каза още Емел Софу.

          Относно мерките в заведението – три пъти на ден, цялото заведение се дезинфекцира сутрин, обед и вечер.

          От 1 юни заведенията на закрито започват работа. Това се случва след като някои от ограниченията, вследствие на коронавируса отпаднаха. Екипът на телевизия „Евроком“ посети известно столично заведение, за да види какви мерки предприемат те.

          - Реклама -

          „На входа на заведението има бутилка дезинфектант и всеки може да я използва. Заедно с менютата на всички клиенти се дава бутилка дезинфектант, която през целия им престой е на тяхната маса. До всяка една мивка и на различни места в заведението също има дезинфектанти“, казва сервитьорът Емел Софу пред нашата камера.

          Отстоянието между масите трябва да е 1.5 метра. Личните предпазни средства като маски и ръкавици са задължителни само за персонала. Клиентите не са длъжни да ги носят.

          „Затварянето на бранша не беше изненадващо, беше голям удар за всички ни, защото доходите спират неизбежно и започва всичко да се нормализира постепенно. Ние се починахме, редовните клиенти се връщат и са спокойни, всичко е наред“, каза още Емел Софу.

          Относно мерките в заведението – три пъти на ден, цялото заведение се дезинфекцира сутрин, обед и вечер.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          Дневен хороскоп за 18 юли: Бъди внимателен!

          Действай бавно, мисли дълбоко и слушай вътрешния си глас. Денят носи мъдрост за тези, които умеят да мълчат и наблюдават.

          Ариана Гранде: Музиката остава моя спасителен пояс

          Ариана Гранде обяви, че няма да изоставя музикалната си кариера, въпреки че в момента работи по нов филмов проект. Певицата потвърди участието си във...

          Над 70% от тийнейджърите в САЩ са използвали AI-асистенти, тревога за психичното им здраве

          Близо 72% от тийнейджърите в САЩ са използвали поне веднъж чатботове с изкуствен интелект, а повече от половината от тях – редовно, сочи ново...

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          - Реклама -
          ТОП ДНЕС
          ТОП 14 ДНИ
          Зареждане…
          Зареждане…
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -
          Search Suggestions
              Search Suggestions