Search Suggestions
      понеделник, 15.12.25
      Search Suggestions
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -

          „Глътка свеж въздух“ за ресторантите

          „Глътка свеж въздух“ за ресторантите

          От 1 юни заведенията на закрито започват работа. Това се случва след като някои от ограниченията, вследствие на коронавируса отпаднаха. Екипът на телевизия „Евроком“ посети известно столично заведение, за да види какви мерки предприемат те.

          - Реклама -

          „На входа на заведението има бутилка дезинфектант и всеки може да я използва. Заедно с менютата на всички клиенти се дава бутилка дезинфектант, която през целия им престой е на тяхната маса. До всяка една мивка и на различни места в заведението също има дезинфектанти“, казва сервитьорът Емел Софу пред нашата камера.

          Отстоянието между масите трябва да е 1.5 метра. Личните предпазни средства като маски и ръкавици са задължителни само за персонала. Клиентите не са длъжни да ги носят.

          „Затварянето на бранша не беше изненадващо, беше голям удар за всички ни, защото доходите спират неизбежно и започва всичко да се нормализира постепенно. Ние се починахме, редовните клиенти се връщат и са спокойни, всичко е наред“, каза още Емел Софу.

          Относно мерките в заведението – три пъти на ден, цялото заведение се дезинфекцира сутрин, обед и вечер.

          От 1 юни заведенията на закрито започват работа. Това се случва след като някои от ограниченията, вследствие на коронавируса отпаднаха. Екипът на телевизия „Евроком“ посети известно столично заведение, за да види какви мерки предприемат те.

          - Реклама -

          „На входа на заведението има бутилка дезинфектант и всеки може да я използва. Заедно с менютата на всички клиенти се дава бутилка дезинфектант, която през целия им престой е на тяхната маса. До всяка една мивка и на различни места в заведението също има дезинфектанти“, казва сервитьорът Емел Софу пред нашата камера.

          Отстоянието между масите трябва да е 1.5 метра. Личните предпазни средства като маски и ръкавици са задължителни само за персонала. Клиентите не са длъжни да ги носят.

          „Затварянето на бранша не беше изненадващо, беше голям удар за всички ни, защото доходите спират неизбежно и започва всичко да се нормализира постепенно. Ние се починахме, редовните клиенти се връщат и са спокойни, всичко е наред“, каза още Емел Софу.

          Относно мерките в заведението – три пъти на ден, цялото заведение се дезинфекцира сутрин, обед и вечер.

          google-news
          Последвайте Евроком в Google News

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          „Ние сме на работа тук“: Объркани послания и признания белязаха протеста на „ДПС-Ново начало“ във Враца

          Репортаж на журналиста от ТВ Евроком Златина Петкова и операторът Мирослав Цонев разкри любопитни детайли от провелия се във Враца протест, организиран от „ДПС-Ново...

          Блогър нарече Бенидорм „ад на земята“ и предизвика бурни реакции в мрежата

          Британският блогър Just Deano, който поддържа популярен канал за храна и туризъм, публикува видео, в което остро критикува испанския курорт Бенидорм, определяйки го като...

          СЕНЗАЦИЯТА НА „ЕРГЕНЪТ“ НАТАЛИ СТОЙЧЕВА ГРАБНА КОРОНАТА НА MIS STUDENTKA 2025

          Сензацията от „Ергенът“ Натали Стойчева триумфира и спечели короната на конкурса MIS STUDENTKA 2025 в нощ, която разтърси клуб MAZZO и превърна събитието в...

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          - Реклама -
          ТОП ДНЕС
          ТОП 14 ДНИ
          Зареждане…
          Зареждане…
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -
          Search Suggestions
              Search Suggestions