София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ГРАЖДАНСКА ВОЙНА - ВЕЧЕ, ИЛИ В ОЧАКВАНЕ?

ИМАМЕ ЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА?

8 годиниПолитика 24 Боряна Райчева

Седя и си мисля... Айде да помислим заедно...

Пази ли ни полицията от престъпността?

Не ни пази... Грабят, насилват, когато поискат, и убиват... И бандити, и цигани, и пришълци, всеки, на който му скимне... Безплатно и безнаказано за тях. За нас винаги еотредена само една възможност - тази на губещия, на жертвата.

Ами не ни пази. Воюва в Афганистан, в Ирак, в Майната-ти-стан, под турскокомандване. За това, което американците наливат в баковете на колите си. Воюват занаша сметка, но отново в тяхна полза.

Пазят ли ни границите на държавата?

Не ни ги пазят... разграден двор сме.

Имаме ли държавници?

Явно нямаме. Затова нямаме нито държавност, нито държава. Тези понятия са все пак взаимносвързани.

Плащаме ли данъци?

Плащаме... и ни мамят, и ни грабят, и ни рекетират. Отново безплатно и безнаказано. Няма вариант българският бизнесмен да не мъти водата на чиновника, бандита, политическия противник, колкото и да е надолу по потока. Защото той е длъжен да бъде отново жертвата на "своите" (анти)държавни служители.

Нахлуват ли в България пришълци, престъпници, главорези, нелегали, всичките до един - ислямисти, джихадисти, салафи-уахаби зверове?

Нахлуват... вече само мъжете от тях са в количество за 200 римски легиона.

Всеки ден стотици влизат, водени за ръчичка от турски полицаи и каналджии. Все ислямисти. Все без паспорти. И в съотношение мъже/жени - 9:1. Сирийците, истинските сирийци в България, нормални, интегрирани, цивилизовани хора обаче ги знаят, и казват, че тези до един са главорези от ИДИЛ, лъжци от други държави, идезертьори от Сирийската армия. И пришълците не го крият - веднага провесват знамето именно на ССА, шахадата в лагерите и общежитията.

Гледаме ли в Интернет как същите тия пришълци режат, колят, секат, убиват християни, алевити, други мюсюлмани, само защото не са салафи и уахаби джидисти-шериатчии като тях?

Гледаме...всеки ден. Целият интернет е пълен със зверствата им. Те си се хвалят. Не се крият. Гордеят се с това. Заставят даже 10-12 годишни деца да секат главите с мачете на повалени жертви.

Какво правят "нашите" управници, медии?

С много малки изключения са на страната на пришълците, на престъпниците. Предали и продали са ни за доста прозрачни и прозаични свои лични зависимости, и интереси.

И какво излиза?

Имаме ли гражданска война в България?

Ами вие кажете: държава няма, управниците са срещу народа. Пришълци-друговерци,

хора, които не броят човешкия живот за ценност, нахлуват в земята ни. Държат се гадно,

нагло, грозно, наричат ни КЯФИРИ (презрян неверник). Изнасилват, колят, мърсуват,

задръстват самия център на столицата ни.

Излиза един българин, Ангел Джамбазки, и казва истината за положението. Казва, че трябва да се самозащитаваме.

Излиза една българка - Магда Ташева, казва същото. Казва страшни неща, и има по много документи за всяка една тежка дума. защото думите и са диагноза с потвърждение, а не приказки, изсмукани от малкия пръст на големия крак.

И какво става?

Обвиняват ги, искат да ги съдят! Искат да съдят лекаря, за това, че е назовал диагнозата. Да го съдят, сякаш той е предизвикал заболяването, за което са виновни неговите обвинители.

Питам, кога ще се обявява гражданската война най-сетне?

Или, ако не да се обяви, поне да се признае?

Защото война има. Отдавна.

И за да ме разберете, уточнявам: войната не е само тогава, когато летят хеликоптери (нямаме вече), танкове и БТР вдигат страшен джангър по улиците (също нямам вече, харизаха, и ги нарязаха), тракат картечници по улиците на градовете, и лаят автоматни откоси.

Войната е тогава, когато са ти завладяли управлението, ресурсите, земите, имотите, правата, когато са ти подменили законите в страната ти, и настъпва управление, грабеж, и изсмукване за сметка на туземното население. 

Това е крайната цел на всяка една война: власт и управление в името на ресурси и грабеж. Жертвите и загубите сред местните туземци се подразбират, и имат само статистическо значение.

И ако все пак някой държи на класическата война, оная със стрелбата, бързам да го успокоя - тя предстои, имайте още малко търпение. Вече първите авангарди нахлуха през широко отворените порти на европейската Троя. Даже не им потрябва дървен маскировъчен кон.

Съдейки по това, което са правили пришълците, докато са имали в ръцете си огнестрелно и автоматично оръжие, и достъп до взривове, това много скоро ще дойде - въпрос на време е.

Но държава вече няма. Граници също вече няма. Нашествие и пришълци, друговерци, не от нашия народ, ненавиждащи и презиращи нашия народ и вяра, вече има. Внесени услужливо от престъпници на държавна служба с хиляди. И жертви сред нас вече също има.

Ако не дойде Видовден за тези, които го организираха, направиха, и позволиха, не питайте: "За кого бие камбаната"...Защото камбана скоро няма да има. Тя не е в менюто на тези зверове.

Изборът е: заклан, убит, смачкан, унизен, прогонен от собствената ни последна България, или ние тях - тези няколко стотин дупедати, с всичките им блюдолизци и гъзолизци, на бунището на историята...Какво още?

Пак да питам: кога ще я обявяваме, гражданската, или кога ще я признаем?

И какво следва?

Решавайте... пясъкът ни изтича... Имаме още няколко месеца. До края на октомври, когато визите и ограниченията за «турски граждани» падат. Меркел им го обеща.

Забравихте ли?

 

Още по темата:

КРАЯТ НА ЕВРОПА, НАЧАЛОТО НА ЕВРАБИЯ

„БЕЖАНЦИ“ ИЛИ „БОЙЦИ ОТ АРМИЯТА ЗА НАХЛУВАНЕ“? ИЛИ ПРОСТО ПРИШЪЛЦИ?

ЙЕМЕН, БЛИЗО И ДАЛЕЧ

УБИЙСТВОТО НА ЕС. ЗАСЕГА САМО ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ

ИМА ЛИ ПРЕДАТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА?

 

____

 

Автор: Пламен Пасков

 

 

 

 

 

_____

 

Още от Пламен Пасков в Евроком