София 27 °C София 27°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 28 °C Пловдив 28°C - ясно небе Варна 30 °C Варна 30°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - ясно небе

Григор Здравков: Евентуалното нарушение на Гешев е, че не направи проверка за „Ларгото“

Коментар в "ЕвроДикоФ"
29 дниПравосъдие 24

Имаше некоректно изпълнение на проекта с европейски средства „Ларгото“. Въпреки това 6 месеца нищо не е направено. МРРБ извади сигнала и го даде. Евентуалното нарушение на Иван Гешев е, че не е изпълнил служебните си задължения. Прокуратурата в лицето на Гешев, би трябвало да се задейства и да пристъпи към допълнително разследване, защото в първото не бяха открити нередности. Това заяви Григор Здравко в предаването ЕвроДикоФ на Телевизия Евроком.

„По-притеснителното е, че ние сме имали възможност да дадем отражение на ОЛАФ, но никой не си е направил труда“, подчерта Здравков.

Според него Вежди Рашидов може да е изморен от политиката, и уточни, че по време на ремонта в центъра на София той е бил министър

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!