София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Ирина Диамант за депутатите: Маймунарникът взе да се превъзбужда сериозно! (ВИДЕО)

Коментар във Фейсбук относно народните представители от ГЕРБ
10 мVox Populi 1181

Маймунарникът взе да се превъзбужда сериозно! Да дойде зоополиция! Това написа Ирина Диамант във Фейсбук относно работата на парламента на 16-и април.
 

"Страхливецът Бойко Борисов днес не дойде, за пореден път. Шофьорчето Бойко Борисов днес не дойде, за пореден път. Джипко Бибитков днес не дойде в парламента, за пореден път, заяви тогава от парламентарната трибуна зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Йорданов използва цитат на Тома Биков срещу Борисов още от 2012 година, когато не беше част от ГЕРБ, а журналист и един от учредителите на партията на Меглена Кунева - ДБГ. Това още повече разпали скандала в Народното събрание.

"Понеже вчера госпожа Атанасова каза, че "шоуто свършило", ама днес господин Борисов отново го покани, не идвайки тук, така да бъде. Чух думи, че не трябва да се говори с думи на омразата и да не се правят квалификации, затова, преди да се разтропате, ще ви цитирам думи на човек, който седи сред вас. Това са негови думи, така че си го изслушайте и тогава тропайте, колкото искате", обърна се председателят на ПГ на "Има такъв народ" към депутатите от ГЕРБ.

Думите на Биков, които той цитира, са от статия и гласят следното: 

"Борисов не е диктатор, той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и откъде идва. По-лошото е, че сякаш и ние забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател."

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!