София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Ивайло Мирчев: Вече няма пиленца, а орли и орлите ще гонят "батко" докрай (ВИДЕО)

Депутатът от "Демократична България" с коментар за политиката у нас в ефира на "Честно казано"
46 мПолитика 1504

През 2014г. след изборите имаше "елате пиленца при батко" и това се случи, но сега няма пиленца, а орли и орлите ще гонят батко докрай. Това коментира депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

На коментар на Люба Кулезич относно настоящ проблем с тунел "Витиня" Мирчев коментира, че тунелът е един от най-ярките корупционни проекти на Бойко Борисов и ДБ са работили дълго по казуса. "Тунел "Витиня" започнаха преди 4 години да го правят като лек козметичен ремонт за 22 млн. лева. и ние много внимателно сме проучвали този казус. Тъкмо да го завършат и ние разбрахме, че има сериозен проблем - джобове с вода в скалите. В крайна сметка тунелът беше преправен и интересното е, че това беше типична схема, в която фирми на ГЕРБ и ДПС са наредени от началото до края. А Борисов получава 1/4 от парите", допълни Мирчев.

"Аз се учудвам, че ГЕРБ отново повдигна темата "Росенец". Истината е, че Бойко Борисов е страхотен лъжец, това е патологичен лъжец в много тежко състояние. Истината е, че това, което се случи на 11 юли в Росенец, а ние не отидохме там тогава за първи път, нито на 7 юли, когато отидохме с лодката. Ние бяхме една седмица преди това на бариерата. БиволЪ бяха описали много подробно случая и в момента, в който не ни пуснаха, ние започнахме много добре да го разглеждаме", коментира още депутатът от ДБ.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!