София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

ИЗВЪНРЕДНО: Борисов каза дали ще се кандидатира за президент срещу Радев (ВИДЕО)

Премиерът в оставка каза с какъв профил би трябвало да бъде държавният глава
1 мПолитика 3499

“Умен, красив, с опит, приет на Запад, с добри отношения на Изток, такъв ще бъде профила ни на президент, категорична противоположност на разединителя. Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов за това какъв би бил кандидатът за президент на ГЕРБ.

Той категорично отрече възможността той да бъде кандидатурата на партията за "Дондуков" 2.

"Тревогата ми днес не е да им се подигравам, а защото ми е притеснено за държавата. Спасихме се от пандемията, спасихме се от миграционната криза, от финансовата криза. На фона на затворените държави, ние получаваме хиляди дози от ваксините, а зелените коридори сега стоят празни, българите предпочетоха да отидат да празнуват", допълни премиерът в оставка.

"Пет партии можеше да направят кабинет и да забравите за нас. Нинова казва по-бързо да връщаме мандата, защото Борисов да не управлява, ама те не искат да поемат отговорност, не искат да управляват, ето това е страх!", завърши извънредния брифинг Бойко Борисов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!