София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

К. Костадинов: Ние сме предмет на подигравки в целия ЕС

Лидерът на партия "Възраждане" с коментар пред "Евроком"

К. Костадинов: Ние сме предмет на подигравки в целия ЕС

Лидерът на партия "Възраждане" с коментар пред "Евроком"

9 месецаПолитика 9 Боряна Райчева


"Ставаме предмет на подигравки в целия Европейски съюз.", заяви в предаването "Делници" лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов, коментирайки демонтирането на микрофоните в Министерски съвет по време на посещението на председателя на Европейската комисия у нас  Урсула фон дер Лайен.
 
По думите му, такава цензура е истинско безобразие, като Костадинов обаче постави и въпроса за това защо никой от жураналистите, присъствали на високата визита, не се е осмелил, да зададе въпрос, независимо от изключените микрофони.
 
Лидерът на партия "Възраждане" коментира и това, че масово населението на страната намалява през последните 30 години. Той беше категоричен, че формацията му ще потърси отговорност от политиците за това, че над 3 млн.  души са избягали от България. Те можели да се върнат само ако на влас била неговата формация.
 
Костадинов обясни, че партията му пречи на мафията, която управлява държавата ни. Той допълни, че са отказали да бъдат подкрепени от страшно много хоара и формации, защото знаели, че това няма да се хареса от избирателите им. Повечето партии у нас, по думите му, били вързани "на къса каишка", защото не смеели да кажат какво мислят.