София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Как ще процедира Борисов на предстоящите избори?

Бившият премеиер с коментар пред земеделци в Исперих
56 мПолитика 452 Румяна Илиева

Защо трябва да се коалираме? Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха колко е лошо. Сега като същият президент със същото служебно правителство им казва че е хаос, катастрофа и провал във всичко, започват да му се сърдят и стигат до нахалството да обясняват,че едва ли не имаме нещо общо с Радев. 

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на посещението му на агробизнес фирма "Караджа фаг", където разгледа процеса на силажиране на царевица.

Бившият премиер отрече наличието на връзки между партията му и президента Радев:

Последната партия, която могат да заподозрат във връзки с Радев, е нашата. Но се надявам той да намери поне за някои от проблемите механизми да ги реши. 

Той се пошегува, че е слушал вчера по телевизиите "ексклузивно" как Кирил Петков е подписвал в Гранитна зала договора с "Джемкорп", а после съвсем нетържествено го е развалил.

"А защо не подписахте така и договора за 7-те танкера? Защото, въпреки твърденията на госпожа Бориславова, този газ ще излезе десетки пъти по-скъпо за индустриалците", заяви лидерът на ГЕРБ. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!