София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Каназирева: Ако Мая Манолова и Хаджигенов са промяната, тогава Господ да пази България

"Омръзна ми тези хора да говорят от името на народа"
13 сПолитика 6480

,,Ако Мая Манолова и Хаджигенов са промяната, тогава Господ да пази България. Омръзна ми тези хора да говорят от името на народа, при положение че имат малко над четири процента подкрепа. Просто нямат правото да говорят от името на народа на България''. Това заяви новоизбраният депутат от ГЕРБ Дани Каназирева, като определи новите депутати в 45-ия парламент "некомпетентни, невъзпитани и груби".

Комисията за ревизия, за която по-късно бе установено, че всъщност е комисия за проверка, стигна до извода, че тази комисия реално нищо не може да свърши. Защото трябва администрация от 2000 души, за да се анализира и изготви доклад, но след това не знам пред кой ще се депозира, защото у нас има множество институции за разследване. Тази комисия е едно предизборно говорене, явно едни се готвят за нови избори, докато други искат това Народно събрание да остане, коментира Каназирева във връзка със сформираната комисия за проверка на Борисовото управление. 

,,Има депозиран законопроект за промяна на Конституцията, внесен от "Демократична България" с 27 гласа, а по Конституция за изменение по основния закон трябва да има поне 60 подписа, за да бъде внесено такова изменение. Излиза, че днес два пъти бе нарушена Конституцията и то при претенции, че ще има някаква промяна'', отбеляза още Каназирева.

 ГЕРБ не се притеснява нито от нови избори, нито от служебен кабинет, нито от ревизии и проверки, категорична е Каназирева.

Снимка: Булфото

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!