София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 10 °C
Варна 10 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Кои са зодиите с най-голям късмет в любовта през 2021-ва?

Според астролозите това са три от слънчевите знаци
18 сЛюбопитно 588 Златина Петкова

След тежката 2020-та, която донесе, както професионални, така и лични несполуки на голяма част от зодиака, астролозите обещават по-добра 2021-ва година. За три от слънчевите знаци обаче тя ще бъде по-успешна в сферата на любовта. Късметлиите в зодиака, които през идните 365 дни ще се носят на крилете на споделени топли чувства са овен, скорпион и везни.

Овен

През 2021 г. цялата Вселена ще се подреди във Ваша полза и ще ви помогне да намерите някой, който да ви омагьоса. Опитайте се обаче да не полагате прекалено много усилия, за да впечатлите грешния човек, защото по този начин може да изпуснете правилния. Не забравяйте, че перфектният партньор за вас е някой, с когото сте невероятно съвместими. Представителите на тази огнена зодия знаят, че нищо не се случва, ако не го накарат да се случи, затова те вярват, че сами създават късмета си. Нещата за тях се случват с лекота, защото са винаги отворени за нови възможности и за срещи с нови хора. Овенът вярва, че хубавите неща отиват при тези, които действат и се борят.

Скорпион

Началото на тази година ще Ви донесе любовта, но и много красиви моменти. Ще имате доста бурен край на годината, пълен с противоречиви чувства и объркване. Вие обаче ще желаете и ще бъдете желани, което ще ви донесе много удовлетворение. Имате голяма сила на привличане, която ще бъде забелязана от много хора. Така че не се изненадвайте, ако излизате по-често на срещи или имате повече партньори. Скорпионът винаги работи усилено за всичко, което притежава, така понякога изглежда малко егоцентричен за околните, но истината е, че позитивното му мислене носи много ползи.

Везни

Планетата на любовта ще се движи във Вашия зодиакален знак и може коренно да промени живота ви и да ви срещне с голямата ви любов. Ще прекарате цялата година в романтична атмосфера със сродната си душа. Имате вяра в силните си страни, а вашият чар и елегантност ще ви помогнат да привлечете точния човек, от когото се нуждаете в момента.