София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Малинов: На изборите ще се явим с надпис в бюлетината "Русофили за възраждане на отечеството"

ПП "Възраждане на Отечеството" се регистира в ЦИК
пропускане
6 сПолитика 1744 Мирослав Митков

"Нашата партия влиза с ясна визия и разбиране, че България и Европа са по-силни заедно с Русия. Само чрез мир и сътрудничество, и развитие на отношенията и на Изток, и на Запад, както на Север и на Юг, България може да постигне така желаното благоденствие и така желаното излизане от дъното на класациите на ЕС", заяви специално пред телевизия "Евроком" председателят на ПП "Възраждане на Отечеството" Николай Малинов.

Той поясни, че партията на изборите ще се яви с надпис в бюлетината "Русофили за възраждане на Отечеството.

"Ние разчитаме на тези русофилски гласове, които по един или по друг начин не са ангажирани с БСП, ГЕРБ и другите политически партии", каза Малинов.

Той е категоричен, че политическото русофилство е необходимо на България.

"Най-малкото, за да може всичките тези младежи, които идват след нас, могат да бъдат гарантирани законодателно и в органите за управление на държавата", допълни председателят на ПП "Възраждане на Отечеството".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!