София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Меган Маркъл ще се пробва като супергероиня

Маркъл планира да се върне към филмите

Меган Маркъл ще се пробва като супергероиня

Маркъл планира да се върне към филмите

3 месецаРазвлечение 278 Боряна Райчева


Меган Маркъл иска да се върне към киното и да се опита да се превъплъти в супергероиня. Според британски източници бившата актриса е наела агенти, за да намери подходящи предложения и да уреди срещи в Холивуд.

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл планира да се върне към филмите и да се пробва като супергероиня. Според източник на Daily Mail 38-годишната херцогиня на Съсекс е наела мениджъри, за да намерят подходящи роли и да организират срещи в Холивуд.

„Тя знае, че няма да може да се справи с филма като главна актриса. Хората няма да могат да пренебрегнат факта, че е Меган Маркъл. Но тя е решена да се върне в киното. Според херцогинята голям проект с голям брой роли е това, от което се нуждае. Нещо, което е скъпо, но не я поставя в светлината на прожекторите “, обясни източникът.

Той изрази мнение, че блокбастърът за супергерои може да бъде добър трамплин и допълнителен източник на печалба за актрисата, която се връща на екраните. Като пример събеседникът посочи миналогодишния екшън филм „Отмъстителите: Финал“, който събра почти 2.8 милиарда долара в световен мащаб - днес той остава най-касовият филм в историята на киното.