София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Методи Лалов: В Столичната община има коалиция на софрата (ВИДЕО)

Общинският съветник в София с коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
1 месецПолитика 10 Ивана Иванова

В Столичната община има коалиция на софрата. Изначало те са опозиция, а след това те се съюзяват, за да имат ползва. Това коментира общинският съветник от "Демократична България" в София Методи Лалов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

Калоян Паргов от БСП-София пък е написал декларация срещу Методи Лалов и е отказал участие съвместно с него в ефира на "Честно казано".

"Опитваме се да издигнем престижа на Столичния общински съвет. Когато избираме съдебни изпълнители към Столичната община трябва да разбираме. Аз съм бил съдия, аз знам какво правя там. Аз се чувствам добре в Общинския съвет, но когато напуснах съда, аз го направих, за да направя съдебна реформа", каза още той.

"Тези от софрата искат да ни накажат, защото ние изнасяме и казваме навън какво се случва в общинския съвет. Знаете ли, че в общината има един доклад от 2020 година, който стои неразгледан. Това паметникът на Съветската армия, той стои неразгледан, защото трябва БСП и ГЕРБ да се скарат или да са една страна и този паметник да се махне. Ето това е коалицията на софрата - за паметници, за строежи", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!