София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Настимир Ананиев: Няма цена това, че сме мандатоносители на Петков и Василев

Напуснахме "Изправи се! Ние идваме" заради скандала "500 к"
57 сПолитика 444 Мирослав Митков

Миналата седмица заявихме, че харесваме техния профил. Ние ги потърсихме, защото ги харесваме. Няма цена това, че сме мандатоносители. Страхът от този проект е голям. Партии, които се провалиха, се притесняват от този проект. Има всякакви провокации. Ние даваме доверие. Не поставяме никакви условия. Това заяви лидерът на партия ВОЛТ Настимир Ананиев, която е една от мандатоносителите на ”Промяната продължава” на Кирил Петков и Асен Василев.

Напуснахме "Изправи се! Ние идваме" заради скандала "500 к" и преди това желанието на Татяна Дончева да се коалира с БСП. Не приемам такова поведение. Бих влязъл в листата на "Промяната продължава". Бил съм в ДБГ. Посъветвах Кирил Петков и Асен Василев да се регистрират. Те показаха, че може да се борят с корупцията. Много хора ще гласуват за тях, каза още той.

Не сме се договаряли за партийната субсидия. Тепърва ще се договаряме, обясни той.

За пръв път виждаме хора, които свършиха работа и после станаха политици. Трябва да се доверим на тях. Хората от нашия борд застанаха зад тях. Актуализиха бюджета, пребориха се за актуализация на пенсиите. Няма нужда д се вдигат данъците, посочи той.

Пълна лъжа е, че съм съветник на министъра на икономика. Всичко в ПИК е лъжа, заяви Ананиев, който бе категоричен, че на Ива Николова не трябва да се вярва.

Обществото не го интересува ляв ли си, десен ли си. Има проблем, трябва да се реши, категоричен бе той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!