София 5 °C София 5°C - облачно Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - облачно Варна 5 °C Варна 5°C - облачно Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Николай Свинаров: Една държава години се бори за независимостта си, както в момента прави Украйна

"40 хил. воюват в Донбас, сдържайки 190 хил. армада. Руснаците лъжат като цигани", допълни проф. Станчев

3 мВойна 557 Калоян Ненчев

"Честит празник на българите, да се надяваме че ние ще празнуваме подобни празници. Вчера изглеждаше доста тревожно обръщението на Путин, но гледайки на реакциите стигам до извода, че това е една агония на режима на Путин. Който е притиснат отвсякъде - международната общност, срещата в Узбекистан показа, че азиатските страни се дистанцират от него. Положението на фронта, друг шанс просто нямаше. Това е повече сигнал към НАТО и САЩ", заяви в ефир преподавателят в Харковския университет проф. Михаил Станчев.

"Искам и аз да се присъединя към поздравленията за празника. Обявената независимост не означава, че България е независима. Една държава се бори за независимостта си през цялото си съществуване, както в момента прави Украйна. Няма да се връщам на темата за руското влияние. Не е допустимо един държавник на голяма държава да използва страха на народа си като единствена възможност за защита на "националните интереси на Русия" в кавички", допълни бившият министър на отбраната Николай Свинаров.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!