София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Нинова: Някой има ли още съмнения чий е този уж служебен кабинет?

"Борисов призна, че е негов. Редил го, договарял го е, нарежда му, заплашва..."

22 дниПолитика 9 Васил Василев

"Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния премиер Главчев, че ако не уволни външния министър "ще направя да се съобрази впоследствие". Сега да видим дали премиерът ще изпълни нареждането. Борисов заяви още, че ГЕРБ носи отговорност само за министъра на отбраната.
Добави, че е предлагал Асен Василев и Мария Габриел да останат в служебното правителство!
На кого и в какво качество лидер на партия предлага и преговаря за кадровите назначения в служебния кабинет, който трябваше да проведе честни избори равно отдалечен от всички партии!?
Някой има ли още съмнения чий е този уж служебен кабинет?". Това написа в социалната мрежа лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод искането на Бойко Борисов за смяната на външния министър Стефан Димитров в служебния кабинет. 
 
"Току- що Борисов призна, че е негов. Редил го, договарял го е, нарежда му, заплашва...
Този човек е в основата на задкулисието и паралелната власт в България. Виновни за завръщането му са ПП-ДБ. Нека тези, които искаме да се сложи край на този модел на управление се обединим и го прекратим", пише още Нинова.
 
снимка: БГНЕС