София -2 °C
Велико Търново -2 °C
Пловдив 2 °C
Варна 4 °C
Бургас 5 °C
Начало Новини Предавания На живо

Огнян Стефанов: Никой не казва как в България има 345 болници, а пък не стигат леглата (ВИДЕО)

Журналистът с горещ коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
39 сЕвроком 67349

В България се говори през последните дни упорито, че се търсят лекари и медицински сестри, дори почасово, защото не стигат медицински кадри, което очевидно е така, но никой не обяснява защо се е стигнало до това положение. Никой не казва как в България 345 болнични заведения, а пък не стигат леглата. Това са над 55 000 болнични легла в страната. Как така в Нидерландия, която е 17 млн. население болниците са 120 и там няма такъв недостиг. Това трябва да бъде обяснено, за да има някаква логика и да поемаме тази информация. Това коментира журналистът Огнян Стефанов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Обичайните заподозрени са световното правителство в сянка, което понякога се появява. Всеизвестно е, че това са фамилиите Рокфелер, Рокшийлд, общо взето 12 такива фамилии. Има такова описано разследване, което предполага, че това световно правителство е създадено от англофили, които създават тип клуб от хора, които в различни области имат авторитет. Включително представители, офицери от ГРУ на руската армия заявяват, че причинителите на тази пандемия са същите хора, които са осъществили атентатите в кулите в САЩ. Това масово заема умът на хората, защото няма реално обяснение", допълни той. 

"Това световно правителство използва всяка криза и щом е отминал периодът с войните, сега се търси нова вълна и ето това е коронавирусът. Подходящ повод е да се завъртят едни милиарди, продукти за потребление, в този случай става дума за медикаменти. PCR тестове, милиарди за маски, в момента са поръчани с милиони в повече", каза още Огнян Стефанов.

"Правителството в България иска да имитира световното правителство, което може да управлява хаоса, но те не могат, защото там, за разлика от тук, има много мислещи хора, които са доказали, че мозъците им могат да произведат такива идеи", обясни журналистът.