София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Операция "Плюшено мече"

Фен клубът на "Арсенал България" е част от кампанията
пропускане
3 дниОбщество 1260 Боян Марков

За трета поредна година най-многобройният фен клуб в страната ни - "Арсенал България" провежда кампания за деца в нужда.

Инициативата стартира от шуменския клон, като феновете на "артилеристите" взимат своето участие в Операция "Плюшено мече". 

Специално пред "Евроком" председателят на фен клуба Георги Стоянов сподели повече относно кампанията.

"Решението дойде лесно, тъй като от фен клуба имаме традиция да подкрепяме каузи и организации, които помагат на много хора", заяви той.

"В тази връзка Операция "Плюшено мече" беше много подходяща, тъй като от домовете изпращат списък с нужните им неща, нашите хора събират средства помежду си и съответно ние помагаме като организация", допълни още Стоянов.

"Арсенал е клуб с над 130-годишна история и винаги е бил символ на класа, на нещо различно. Има един много хубав цитат от Дейвид Рокясъл: "Помни кой си, какво си и какво представляваш!" Ние като организация, представляваща Арсенал се опитваме да бъдем на нивото на клуба", категоличен бе председателят на фен клуба.

Георги Стоянов също коментира предстоящото издаване на автобиографията на легендата на клуба Йън Райт на български език.