София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Повече от 20 години Паркетен Свят е до Вас, за да Ви помогне да се чувствате у дома!

Фирмата започва своята дейност като семеен магазин в град Бургас през далечната 1999г.
24 дниРазвлечение 619

Домът е там, където се чувствате комфортно и щастливо. Повече от 20 години, Паркетен Свят е до Вас, за да Ви помогне да се чувствате у дома!

А нищо не създава по-голям уют от усещането да стъпвате на качествена, естествена и мека настилка.

Фирмата започва своята дейност като семеен магазин в град Бургас през далечната 1999г., но доказвайки своята грижа и лоялност към клиентите си, както и качеството на продуктите, които предлага, днес може да се похвали с верига от магазини и складови бази из цялата страна. Там всеки може да получи професионално обслужване и индивидуален подход, съобразен с нуждите и желанията му.

Основната мисия на Паркетен свят е да осигури на своите клиенти качествени настилки, които издържат във времето, като същевременно са съобразени с най-модерните технологии и тенденции на пазара. Благодарение на огромното разнообразие от продукти, всеки може да изрази своя стил и виждане за красив и уютен дом.

Фирмата е водещ представител за България на доказаните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки – Quick-Step, Тarkett, Classen, Arteo , Haro, Karelia, Kaindl, Кronospan, и др., както и аксесоари към тях - подложки за ламинат и паркет, первази, лайсни, консумативи за поддръжка и почистване. За да удовлетвори търсенето на своите клиенти, Паркетен свят скоро добави към своя продуктов каталог два нови вида настилки - мокет на плочи и гранитогрес. Те се предлагат в богат асортимент и отлични характеристики, позволявайки Ви да откриете своя дизайнерски потенциал.

Ако се нуждаете от качествено и бързо обновяване на настилките във Вашия дом – моментът е сега! В Паркетен свят ще откриете уникални промоции и намаления от водещите производители на ламиниран и трислоен паркет, които ще задоволят всичките ви изисквания на изключително атрактивни цени. Заложете на качеството, без да натоварвате бюджета си.

Във всеки един от техните магазините ще получите качествено обслужване и ще се почувствате специални, избирайки от огромното разнообразие от качествени и красиви продукти.

Доверете се на професионалните консултанти от Паркетен свят, за да направите заедно най-добрия избор за Вашия дом!

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!