София 5 °C София 5°C - облачно Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - облачно Варна 5 °C Варна 5°C - облачно Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

"Продължаваме промяната" иска Изборният кодекс да отпадне от дневния ред на Народното събрание

"Българските граждани искат спешни мерки за решаване на проблемите им, а не връщане на хартиената бюлетина"


"Българските граждани искат редовно правителство и спешни мерки за решаване на проблемите им, а не връщане на хартиената бюлетина."

Това заяви в декларация от трибуната на Народното събрание председателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров.

"Когато другите ги е страх, нас не ни е страх. Дори и да сме малко, дори и всички залози да са срещу нас заявяваме, че сме готови да поемем управлението на страната с втория мандат в коалиция с "Демократична България". Само със 73 депутати общо сме готови да предложим правителство", добави Гюров.

Дискутирането на Изборния кодекс беше прекъснато от Асен Василев, който поиска 15-минутна почивка:

"За да може колегите да помислят дали най-важната задача на този парламент е да откраднат вота на българите, за да могат след това да крадат от данъците на българите, или имаме по-важна задача като това да приемем бюджет и всичките тези закони, които стоят и чакат, за да може да тръгне Плана за възстановяване и устойчивост".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!