София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Прощаваме се с голямата актриса Татяна Лолова

Всички, които искат да изразят съболезнования, ще могат да го направят от 11 часа в Сатиричния театър
пропускане
1 денОбщество 264 Мирослав Митков

Днес се прощаваме с голяма филмова, театрална и телевизионна актриса Татяна Лолова, която почина в сряда на 87-годишна възраст.

Всички, които искат да изразят съболезнования, ще могат да го направят от 11 часа в Сатиричния театър, каза директорът му Калин Сърменов.  

"От 11 до 13 ч. театърът ще бъде отворен. Ще може всеки, който има желание, необходимост, да си вземем емоционално сбогом с Таня - кръстили сме го "Цвете за Таня". Всеки да донесе, който иска, по едно цвете, да оставим цветята там. Ще има една книга, в която всеки може да напише нещо, ние много държим на паметта и поредният пример, в който трябва наистина да се смирим, да се огледаме и да си кажем, че живеем кратко на тази земя и е хубаво да дадем всичко от себе си с усмивка".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!