София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Путин за разследването на Навални: Скучно е, момиченца. Да бяхте измислили още нещо (ВИДЕО)

Първи коментар на президента
13 сПолитика 7140 Мирослав Митков

На онлайн среща с руски студенти Владимир Путин заяви, че не е гледал разследването на Алексей Навални за двореца в Геленджик, тъй като няма време за това, но е прелистил видеоклиповете, изготвени от неговите помощници.

Президентът на Русия отговори на въпрос за достоверността на филма, публикуван в YouTube.

"Искам веднага да отговоря на въпроса ви. Нищо, което е посочено там като моя собственост, не принадлежи нито на мен, нито на близките ми роднини, и никога не е принадлежало. Никога", каза Путин.

Той отбеляза, че във филма се споменават негови приятели, бивши колеги, „някои далечни роднини“ и познати, но има и хора, които президентът „просто никога не е виждал с очите си“.

Според държавния глава, „тази информация се преувеличава вече повече от десет години“, но сега всички са се съсредоточили и „са решили да промият мозъка на руските граждани с всички тези материали“.

"Е, те публикуваха моята снимка как плувам бътерфлай. В някакъв басейн, където никога не съм бил. И не знам какъв басейн е. Кога и къде? В Енисей през 2016 г.?  Е, в такъв случай това е монтаж. На езика на един от известните ни персонажи трябва да кажа: скучно, момичета. Да бяхте измислили още нещо", заключи Путин.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!