София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

РЕЗИЛ: Канадски депутат се пусна чисто гол на видеоконференция с колеги

В резултат на това 46-годишният депутат публикува извинение в Twitter

В Канада депутатът Уилям Амос беше хванат гол, докато разговаря с други депутати в Zoom, пише Daily Star.

Любопитният инцидент се случи, докато Амос стои на фона на знамената на град Квебек и Канада. Голият заместник се покрива с предмет, наподобяващ мобилен телефон. Екранни снимки от това видеообаждане изтекоха в социалните мрежи.

В резултат на това 46-годишният депутат публикува извинение в Twitter.

"Направих наистина смущаваща грешка и очевидно това ме обърква. Камерата ми случайно остана включена, когато се преоблякох в работно облекло след бягане. Искрено се извинявам на всичките си колеги в Камарата на общините", написа той и обеща, че това няма да се повтори.

След това депутатът Клод ДеБелфи припомни дрескода в парламента.

„Може да е необходимо да напомним на членовете, особено на мъжете, че са необходими вратовръзка и яке, но трябва да има и риза, боксерки или панталони“, каза тя.

Въпреки това много потребители в Интернет се застъпиха за смутения заместник. Според тях изтеклите снимки са сериозно нарушение на поверителността и изискват разследване. Амос също получи много комплименти за тялото си. В допълнение, екранните снимки въвеждат комични коментари:

"Мисля, че единственото нещо, за което Уилям Амос трябва да се извини, е, че няма по-добра уеб камера."

"Бих искал същото да се случи и с [канадския премиер Джъстин] Трюдо.", бяха само част от коментарите.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!