София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Росен Йорданов: Мълчанието на Трифонов издава незнание

Анализ на посланията на депутатите
5 сПолитика 551 Златина Петкова

“Мълчанието на Трифонов издава незнание”, заяви пред bTV политическият психолог Росен Йорданов.

Йорданов коментира поотделно поведението на повечето главни участници в пълните дни на Народното събрание. Според него новият председател на парламента Ива Митова по дефиниция би следвало да е изключително подготвен кадър за заеманата длъжност. 

Това обаче не личало през първите два дни на проведени заседания в пленарна зала. В тях тя показала, че не знае как да се справи с хаоса, който депутатите създават.

“Това вероятно ни дава повод да се замислим какви точно хора и с каква автобиография трябва да представят новата България, към която се стремим”, допълни още Йорданов.

Психологът сравни също така мълчанието на Слави Трифонов с това на Симеон Сакскобургготски, на Иван Костов и на Бойко Борисов.

 

“В нито една от тези ситуации не си спомням да е произтекло нещо добро, така че не съм сигурен, че в този случай мълчанието е злато”, категоричен беше психологът.
Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!