София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Румен Петков: АБВ е гаранцията за нормален живот и работеща държава

"Обидно за Европа е, че Брюксел не иска да признае на Русия работата по ваксините", категоричен е лидерът на партията
6 мПолитика 541 Боян Марков

"Силното за България решение е незабавното стартиране на изграждането на АЕЦ "Белене". Страната ни пропусна да се включи в инициативата на президента Макрон, подкрепена от други шест европейски лидери, в която те призовават Европейската комисия да спре да пречи на развитието на ядрената енергетика". Това заяви пред "Труд" лидерът на ПП АБВ Румен Петков.

"Обидно за Европа е, че Брюксел не иска да признае на Русия работата по ваксините", допълни още той.

"Това създава все по-категоричното впечатление, че става дума за корупционни интереси и то на най-високо ниво в Европейската комисия", изрази своето възмущение бившият министър на вътрешните работи.

"Съвсем правилно проф. Халачев е коментирал принципното разбиране на АБВ от години, че корупцията е основният проблем за България. За електронното правителство се потрошиха стотици милиони, но продължаваме да нямаме електронно правителство. Но от тази тема бяга Народното събрание. Това беше и една от причините да се разделим с ГЕРБ и с останалия му антураж", коментира Петков.

"Най-голямата болка на българите е налагането на страх и бедността. Страх от инструментите на Борисов, страхът, който се налага и от т.нар. пандемия, страх от институциите като репресивен апарат", смята бившият кмет на Плевен.

"АБВ е гаранцията в следващия парламент за нормален живот и работеща държава. Нали никой нормален човек няма илюзията, че децата ни растат в адекватна среда и че онлайн обучението е това, което гарантира тяхното образование или че тази отровена среда, в която бабите и дядовците не могат да си видят внуците, буквално убиват българите, българщината", категоричен бе лидерът на АБВ.

"Този страх, този ужас, който ни го налагат четирима души е идиотията, която обслужва шайката около Борисов. Те не са повече – трима, четирима, които се явяват на подскоци и припълзявания. Затова и АБВ е гарант, че ще върнем нормалния живот и работещата държава. Това го говорим от 8 месеца. Хубаво е, че сега към нас се присъединяват и други гласове", завърши Румен Петков.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!