София 22 °C
Велико Търново 25 °C
Пловдив 23 °C
Варна 24 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Ще отговори ли Васил Божков на въпроса: Кой дърпа конците на Бойко Борисов?

Хазартният бос създаде анкета във Фейсбук, в която гражданите могат да задават въпроси

Ще отговори ли Васил Божков на въпроса: Кой дърпа конците на Бойко Борисов?

Хазартният бос създаде анкета във Фейсбук, в която гражданите могат да задават въпроси

6 сЕвроком 2667


Хазартният бос Васил Божков създаде анкета във Фейсбук, в която онлайн гражданите могат да задават въпросите си към него. Той ще отговори на въпросите, събрали най-много гласове. Към момента той не е обявил кога ще даде своите отговори.

В анкетата вече има повече от 190 въпроса. Този с най-много гласове е: "Кой дърпа конците на Бойко Борисов?".

Другите въпроси събрали най-много гласове са: "На кои бивши и настоящи политици сте плащали за съпорт?", "Кога ще пуснете записа как Севда Шехерезадата разказва приказка на микрофона в офиса ви?", "Имате ли аудио/видео запис уличаващ управляващите в корупция и ако имате защо не го показвате?" и много други.

"Най-голямата ми грешка беше, че преди пет години потъпках принципите си и се подадох на рекета на #хунтата.

Много от вас ме питат „защо?“. Защото успяха да ме убедят, че друга възможност няма. Както се опитват да убедят и вас сега.

Възможност винаги има и е важно да го осъзнаем. По-добре късно, отколкото никога. 30 години не съм в светлината на прожекторите не защото съм се крил, а защото не съм искал да бъда намесван в политиката.

Получавам стотици въпроси, които заслужават своя отговор. Тук можете да ме попитате, каквото искате. Ще отговоря на въпросите, събрали най-много гласове. Защото е време за промяна. А промяната започва от нас самите.", написа той.