София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Сидеров: Каракачанов превърна Министерството на отбраната в агенция за недвижими имоти

"Даваме 3 милиарда за рисунки на самолети“, посочи той
1 мЕвроком 3749

Когато през 2016 година формирах тази коалиция, защото аз бях създател и мотор тогава, за да издигнем Каракачанов на президентски избори и да вземем трето място, което той и в най-добрите си сънища не е мечтал, тогава хората искаха това обединение. В последствие станахме трета политическа сила. Това обясни председателят на ПП „АТАКА“ Волен Сидеров пред БНТ.

Станах неудобен на моите партньори (бел. ред. – ВМРО и НФСБ), тъй като започнах да им посочвам, че не управляват правилно, добави той.

Сидеров уточни, че не е искал нито един от членовете на коалицията да участва в правителството, но Каракачанов и Симеонов са станали вицепремиери.

„Каракачанов превърна Министерството на отбраната в агенция за недвижими имоти. Той ги продава под предлог, че било скъпо да се поддържат. В същото време даваме 3 милиарда за рисунки на самолети“, категоричен е той, допълвайки, че като част от НАТО САЩ са могли да ни подарят изтребители, както са сторили и с Египет и Индонезия.

Според него Валери Симеонов е станал зам.-председател на Народното събрание след серия от гафове в изпълнителната власт.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!