София -2 °C
Велико Търново -2 °C
Пловдив 2 °C
Варна 4 °C
Бургас 5 °C
Начало Новини Предавания На живо

Слави Трифонов: Каракачанов - не си страшен, смешен си!

"И какво щеше да направиш, ако беше там, бе Каракачанов?"
3 мVox Populi 5154

Лизерът на ПП "Има такъв народ" и популярен шоумен Слави Трифонов избихна срещу военния министър Красимир Каракачанов. Трифонов написа остър коментар на стената си във Фейсбук. Повод за неговата реакция бе коментар на вицепремиера към протестиращите. Ето какво написа шоуменът:
 
"По повод на протеста пред централата на ВМРО, министърът на отбраната Красимир Каракачанов каза пред медиите следното за протестиращите: "Имат късмет, че не съм бил там, нямаше да има само водни струи."
Не знам за протестиращите, обаче аз така се изплаших. Цяла нощ не съм спал. Сънувам Красимир Каракачанов във военна униформа и умирам от страх. И какво щеше да направиш, ако беше там, бе Каракачанов? Щеше да стреляш ли? Да ги опикаеш ли? Или щеше да хвърлиш Ангел Джамбазки върху тях?
И ти Каракачанов си се самозабравил тотално като твоя началник. Вие абсолютно сте забравили къде се намирате. Какво точно работите. За кого работите. И на кого трябва да служите.
Виж какво - не си страшен. Смешен си!
И ще ти цитирам един от гостите в моята работа, който каза нещо много умно. Което не знам дали ти ще го разбереш, но ще ти го кажа – „Kато се качваш нагоре по стълбицата казвай „добър ден“, щото като слизаш не знаеш кого ще срещнеш…"