София -2 °C
Велико Търново -2 °C
Пловдив 2 °C
Варна 4 °C
Бургас 5 °C
Начало Новини Предавания На живо

СЛЕД БОМБИЧКИТЕ ОТ ВМРО: Протестиращите искат МВР да провери Ангел Джамбазки (СНИМКИ)

Във вчерашния ден недоволните от правителството шестваха до централата на ВМРО
4 мЕвроком 2976

Кадри, публикувани в групата на протестиращите „Орловград – Протест Блокада“ човек, за който се твърди, че е хвърлял бомбички по демонстрантите от партийната централа на ВМРО в София. Лицето лесно може да бъде разпознато като евродепутата Ангел Джамбазки.
 

В 131-я ден на антиправителствения протест граждани се събраха в ларгото пред Министерския съвет в София с непроменени искания. Недоволните настояват за оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

След демонстрацията им пред МС протестът ще се насочи към централата на ВМРО. Те обблепиха с плакати централата на партията, показвайки причините за исканата оставка и отношението към Красимир Каракачанов.

Протестиращи разказаха пред Евроком, че сградата на централата на ВМРО са започнали да изливат вода и да хвърлят бомбички по тях.

Недоволните граждани обръщат внимание, че сред тях е имало деца с майки и възрасти жени.
"От последния етаж с противопожарен маркуч един човек от съпридружната на ГЕРБ патриотична партия пръскаше обилно с вода, а друг от същия прозорец хвърляше бомбички. От съседен прозорец трето лице започна да хвърля сигнални ракети - една от които падна върху полицай и се разгоря в краката на служителите от МВР", обясниха още протестиращите.