София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Собственикът на "Градус": 95% от казаното от Илчовски са лъжи

Ангелов подчерта неколкократно, че никога не си е служил с името на премиера в бизнес отношенията си
1 мПолитика 1218

95% от казаното от Илчовски са лъжи, заяви съсобственикът на "Градус" Иван Ангелов, който е седнал до опонента си, и потвърди пред депутатите, че в понеделник ще сезира прокуратурата. Каза, че носи договори за покупко-продажба на фуражи, от които се вижда, че е купувал от Илчовски по-скъпо, отколкото от други производители, включително и при сделки на зелено. Не обясни обаче защо е сключвал такива договори в ущърб на фирмата си, а по-0късно обясни деловите си отношения с Илчовски с факта, че "Градус" е най-големият потребител на фуражи в България. .

Ангелов подчерта неколкократно, че никога не си е служил с името на премиера в бизнес отношенията си.

Уточни обаче, че Борисов му е съдействал, когато е имал проблеми при сделки за износ, например при някои ветеринарни регулации или забавяне по границите. "Борисов ми съдейства като гарантира пред турската ветеринарна служба, че нашият сертификат отговаря на европейските стандарти. Това нито е срамно", каза той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!