София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Софи Маринова със запор заради 400 хил. лв. дългове

Фолк певицата дължала на фирми и банки

Софи Маринова със запор заради 400 хил. лв. дългове

Фолк певицата дължала на фирми и банки

1 годинаЛайфстайл 64 Боряна Райчева


Софи Маринова не само, че не е натрупала бели пари за черни дни в банките, ами има огромни дългове на стойност близо 400 000 лв., писа вестник „Уикенд”.

Истината за финансовото състояние на изпълнителката показва проверка в търговския регистър. Фирмите й „Лоренцо мюзик” ЕООД и общата й фирма със съпруга й Тодор Давидов-Гринго - „Софи Гринго Мюзик”, са с по два запора към 2 различни кредитора.

Те обаче са наложени само върху дяла на Маринова, което означава, че само певицата има стари сметки за разчистване от 2011 г. Борчовете й заедно с адвокатските хонорари на кредиторите й финансовата институция „СИС контрол” и Юробанк, съдебните разноски, такси за съдия-изпълнителя и други най-различни такси са 372 602, 88 лв.

Към днешна дата дълговете не са погасени, въпреки че кариерата й процъфтява. За всяка своя изява искала минимум по 5 000 лв. хонорар, а концертите й по клубове и дискотеки са стотици за изминалата година.

Според близки до певицата още преди 8 години служители в банката и кредитната фирма я уведомили, че ще извадят имуществото й на публичен търг.