София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Стилиян Петров: Михайлов няма намерение да си тръгва от БФС

"Всеки говори за смяната на Михайлов, но сме амортизирани и изостанали в цялата промяна"

2 месецаОбщество 25 Иванина Игнатова

"Борислав Михайлов няма намерение да си тръгва от БФС. В началото на борбата ни имахме опасения, че за 18 г. тези хора във футболния съюз нямат намерение за промяна. Борислав Касабов не е вписан за шеф на БФС. Освен това - медиите няма да бъдат пуснати в малката зала в столичен хотел, където ще се гласува президент на БФС, за да се контролират гласуващите". Това заяви пред БТВ бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров. 

"Искам да се обърна към клубове - сега съдбата на футбола ни е в техните ръце и нека да преценят дали искат да продължат да действат в мизерия. Всеки говори за смяната на Михайлов, но сме амортизирани и изостанали в цялата промяна. Има притеснение да не се стигне до затвор, както в Румъния при това, какво го очаква следващият председател", каза още Петров и допълни, че детският и аматьорският футбол са загубили 7 млн. лева.  

Снимка: БГНЕС