София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Теменужка Петкова: Нещата, които Цветанов говори за енергийните проекти, не са истина

Министърът на енергетиката с коментар за това как оставя своя ресор, но и за подготовката на ГЕРБ за изборите
39 сОбщество 331 Златина Петкова

“Нещата, които Цветанов говори за енергийните проекти, не са истина. Аз бях много учудена от думите му”, заяви пред bTV енергийният министър Теменужка Петкова.

Петкова заяви, че комнетарте на бившия й колега, чрез които той намеква за зависимост от Русия на нея, Томислав Дончев и Бойко Борисов, са изключително неприятни и тя не разбира от какво са породени.

“И премиера Борисов, и вицепремиера Дончев, и аз, и всички колеги от правителството сме работили единствено и само в интерес на българските граждани и в интерес на България. Много хора говорят различни неща по отношение на проектите, по които работим - и разширението на газопреносната инфраструктура, и интерконектора Гърция-България, и участието на България в LNG терминала край Александруполис, и азерския газ, който вече е факт. Нека си говорят, важното е, че ние успяхме да се справим с всички тези предизвикателства”, посочи още Петкова.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!