София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Тошко Йорданов: Гешев и Бойко да занесат по едни цветя на ДБ и ИБГНИ, спасиха им кожите

Коментар на председателя на ПГ на "Има такъв народ" в Туитър

9 мПолитика 3009

Така! Сега Гешев и Бойко трябва да отидат и да занесат по едни цветя на ДБ и ИБГНИ, че им спасиха кожите. Това написа председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в Туитър.

Той цитира и думите на Слави Трифонов: "За неразбралите. Слави Трифонов: “Отиваме на нови избори, защото ние, като първа политическа сила в сегашния парламент, няма да подкрепим нито партиите на статуквото за следващ кабинет, нито "Демократична България", нито "Изправи се БГ! Ние идваме"

Демократична България" съобщи днес , че няма да подкрепят кабинета на "Има такъв народ". Решението е взето единодушно от всички членуващи в обединението.

"Много ясно казахме, че няма да подкрепим каквото и да е правителство, а само такова на промяната. Това не е правителство на промяната", каза съпредседателят на ДБ Христо Иванов.