София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Владимир Симеонов: Формацията ни ще се бори за справедливост и морал

Представяне на основните цели на партия “Свобода”
26 дниПолитика 35 Златина Петкова

“Формацията ни ще се бори за справедливост и морал”, заяви в предаването “Делници” Владимир Симеонов, който е представител на партия “Свобода. 

В студиото гостува и Елена Алексиева, като и двамата членове на формацията представиха целите на партията си.

Алексиева и Симеонов взеха отношение по темата за ваксините. Те бяха категорични, че е добра идеята българските граждани да имат достъп до безплатна имунизация, но застопиха също така тезата, че това трябва да е полд на  техен свободен избор.

"Хората много пъти са били лъгани, но продължат да бъдат да се хващат на лъжите на стари партии, които продължават да ги заблуждават”, изтъкна Алексиева.

Гостите посочиха също, че е важно да се спазват християнските ценности и застъпиха тезата, че хората, които застават зад такива, няма как да да станат проводници  на корупция.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!