София 8 °C
Велико Търново 13 °C
Пловдив 9 °C
Варна 9 °C
Бургас 8 °C
Начало Новини Предавания На живо

Волен Сидеров обмисля да напусне парламента

Обяви партньорите си от малката коалиция за измамници

10:52 ч. 24.07.2019 г.Политика 13

Волен Сидеров обмисля дали да напусне, както малката коалиция и управлението, така и парламента, тъй като вече не вижда смисъл в по-нататъшното си оставане, това заяви пред bTV лидерът на "Атака". 
 
По думите му, трябва да се случи нещо извънредно, за да преосмисли вижданията си. Все пак, той възложи надежди на предстоящия днес съвет на малката коалиция, като обясни, че той задължително ще присъства там и ще постави въпросите си.
 
Част от питанията му са свързани с това защо ВМРО и НФСБ са действали зад гърба на "Атака"  и за отстранили по думите му, неправомерно самия него то заемания  пост на председател на парламентарната група на патриотите. Това според Сидеров било измама, а партньорите си  той категорично определи като измамници. 
 
На днешния съвет той щял да попита и вицепремиера Каракачанов защо е променил мнението си от 2015-та година, когато бил заявил пред интервю, че заради това, че у нас има четири американски бази, ние трябвало да поискаме от тях да ни дадат безплатно 3-4 ескадрили