София -2 °C
Велико Търново -2 °C
Пловдив 2 °C
Варна 4 °C
Бургас 5 °C
Начало Новини Предавания На живо

VOX POPULI: АВТОРИТЕТЪТ НА ЛУДИЯ ХАМСТЕР

Коментар на адвокат Елена Гунчева
3 месецаVox Populi 90

Нашите пак нищо не разбрали. В ОАЕ били пуснали Васил Божков от ареста. Ама дори не уведомили Лудият хамстер с каскета. Ако новината е вярна, а аз имам предчувствие, че това е така, е звучен шамар зад врата за гербавите, защото показва ясно пълното неуважение към управляващите.

В цял свят авторитетът е много важен. Не харесването, а уважението и авторитета. Особено пък сред арабите. И гледат те нЕкъв картоф, дето джитка из цял свят да се фотка, играе с тях танц със саби, който го танцуват преди да почнат да колят гяури и дори не се усеща как му се подиграват. А другият - Лудият хамстер, е достатъчно да му видят снимката в неформален вид по време на акции, за да не му отдадат уважение.

От другата страна имаме един милионер, който дори да приемем, че е престъпник, винаги се е държал авторитетно и с тежест. Виден колекционер на антики, спонсор на спорта, срещу когото в една държава, в която цял свят знае, че управлява мафията, е започнало преследване срещу него. Като първо са му конфискували колекцията и Майбаха. Да ви кажа, онези с робите и кърпите на главите, не ядат пясък. И май са доста по-осведомени за световните работи от нашите главанаци.

Всъщност Лудият хамстер преведе ли вече над 200 страници искане за екстрадиция /в началото бяха 120, но явно се размножават тайно и вече са над 200/? И не си мислете, че арабите не са се поинтересували какви ги плещи Лудият хамстер за тази екстрадиция и как те щели да го предадат незабавно. Да му кажа: не всички са прости като ГМР, повечето държави се управляват от интелигентни и ерудирани хора. А вие, освен на право, не сте се научили и на дипломация и политика! Само на размазване....където можете.

Май е време да си вземете няколко урока по поведение. И уважение. И да престанете да излагате България.

Елена Гунчева