София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

ВПЕЧАТЛЯВАЩ МОНОСПЕКТАКЪЛ: Дете спасява майка си от самоубийство

Представлението ще се играе в театър “Реплика”
2 мКултура 252 Златина Петкова

Впечатляващ моноспектакъл, озаглавен “Списък на всички страхотни неща”, дебют на режисьорката Боряна Йовчева, ще се играе в столичния театър “Реплика”. 

Сюжетът разказва за малко дете, което се опитва да спаси майка си от самоубийство, като изготвя списък с нещата, заради които си струва да се живее. След това детето пораства , а  списъкът расте заедно с него.

Премиерния моноспектакъл на Милко Йовчев ще „общува“ с публиката и ще й позволи да е главно действащо лице. Зрителите ще са настанени в различни кресла, столове и дивани, за да стане част от представлението. Импровизацията и общуване с публиката са основният ключ към представлението. Премиерата е на  25 април от 19:30 ч. на камерната сцена на Националния Студентски Дом.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!