София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Взривове спират движението по пътя Югово - Лъки

Дейностите ще бъдат преустановени в определени интервали
41 сОбщество 213

От 9 до 17 часа днес ще бъде ограничено преминаването по пътя Югово – Лъки, в двете посоки, поради извършване на взривни работи. Пътуващите за Кръстова гора граждани може да използват маршрута Чепеларе - Рожен - Лъки.

Взривните дейности започнаха в края на февруари и се очаква да продължат до средата на май. Ремонтират  се 31 километра от третокласния път, като се разчистват се скални откоси, за да се осигури необходимият габарит на трасето.

За изпълнението им временно ще продължи да се спира трафикът в 11-километров участък Югово – Лъки от 9  до 13:30 часа и от 14:30 до 17 часа в дните от понеделник до събота, за да се осигури преминаването на живеещите в близките населени места, пътуващи за Смолян, Асеновград и Пловдив, както и на поклонниците, посещаващи Кръстова гора. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!