София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Зарков: Няма драма в БСП. Когато съм имал критика към Корнелия Нинова, съм я заявявал

"Румен Петков, Георги Кадиев и Минчо Христов са символ на това, че БСП иска да обединява"
39 сПолитика 221

Аз и много мои колеги не сме в Изпълнителното бюро, за да се посветим изцяло върху работата около изборите и постигането на по-добър резултат. Няма драма в БСП. Когато съм имал критика към Корнелия Нинова, съм я заявявал. Това заяви Крум Зарков по повод информацията, че не е част от новото Изпълнително бюро. Янаки Стоилов също не е част от него. Появиха се подозрения, че те са изключени от бюрото заради критики към Корнелия Нинова. Двамата бяха тези, които поискаха оставката на Нинова след провала на изборите. 

„Реденето на листи винаги е свързано с напрежение и трудности, особено в БСП, където има много качествени хора. Весела Лечева заяви, че остава лоялна на партията, въпреки че не е водач на листа. Излишно е да поставяме лични крамоли пред партийните интереси. Румен Петков, Георги Кадиев и Минчо Христов са символ на това, че БСП иска да обединява. Надявам се новата коалиция да даде по-добър резултат и да се сформира редовно правителство, за да се направят нужните промени“, каза още Зарков. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!