София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

ЖЕСТ: Адв. Албена Белянова плати гаранцията от 10 хиляди лева на Десислава Иванчева

Десислава Иванчева беше пусната на свобода под гаранция
29 дниПравосъдие 20

Водещата на "Часът на избора" Албена Белянова плати гаранцията от 10 хиляди лева на бившата кметица на район "Младост" Десислава Иванчева. Припомняме, че днес ВКС реши мярката на Иванчева да бъде променена от домашен арест на парична гаранция. За жеста от страна на Белянова информира Десислава Иванчева във фейсбук. Ето какво написа:

Приятели, примката се разхлабва!
Днес ВКС ми постанови нова мярка за неотклонение - ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ В РАЗМЕР НА 10 000 ЛВ. и забрана да напускам страната. 
Аз нямам никакви пари, поради факта, че не мога да работя от 3 години. Майка ми ме издържа с пенсията си.
🤗Искам на първо място да благодаря на адвокат Албена Белянова, че веднага след делото тя ми предложи да ми плати гаранцията. 
БЛАГОДАРЯ ТИ БЕЗКРАЙНО, БЕНИ, ЧЕ ПЛАТИ ГАРАНЦИЯТА И МИ ВЪРНА СВОБОДАТА!
Но ще ви помоля за помощ, мили приятели! Започваме дарителска кампания, трябва да върна тези пари на адвокат Белянова, тъй като на нея са й много нужни, тя си е продала апартамента, за да има с какво да води съдебни битки, защото и тя е жертва на мафията и съдебната ни система. 
Скоро ще обявя дарителската сметка! 
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА! Очаквайте по-късно още детайли по делото!

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!