София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Журналист разкри здравословното състояние на Владимир Путин

“Зад кулисите всички руски олигарси са в шок", добави той
56 мОбщество 1180

“Преди няколко месеца говорихме с един руски олигарх, който е бил близък с Путин. Тогава той заяви, че Путин е тежко болен”. Това заяви журналистът Христо Грозев пред Нова.

“Вчера излезе допълнително потвърждение, че това е повече от слух от режисьора Оливър Стоун. Той е известен с това, че направи дълго интервю с Путин и го следваше из Русия в продължение на няколко месеца. В свое интервю той се изпусна в опит да обясни защо Путин е тръгнал в тази война, като каза, че той се бори с онкологично заболяване”. 

“Зад кулисите всички руски олигарси са в шок. Техният път към този комфортен живот е завинаги затворен. Остава въпросът дали същите тези олигарси, които създадоха Путин през 2000 г., или техните синове и наследници, ще се осмелят да го махнат, тъй като системата на терор и репресии, която той създаде, е страшна и знаем със сигурност, че тези олигарси се страхуват за живота си”, коментира Грозев и допълни, че “ако гледаме аналитично, преврат отвътре би трябвало да се случи. Ако силовиците решат, че Путин им е неудобен, то лесният начин, по който те винаги са боравили, е нещастен случай”.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!