София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Дейна Уайт: Битката Конър Макгрегър - Хорхе Масвидал може да се случи на бойния остров

Уайт съобщи това в подкаста „The Menace and The Man“ пред ММА боеца Денис Бермудес и добави, че в евентуална такава среща ще бъде заложена титлата на Масвидал за BMF - „Най-лошо копеле“
7 месецаДруги 355 Симеон Кисьов

Президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че битка между Конър Макгрегър и Хорхе Масвидал може да бъде насрочена и да се състои на частния остров, който планира да закупи. Уайт съобщи това в подкаста „The Menace and The Man“ пред ММА боеца Денис Бермудес и добави, че в евентуална такава среща ще бъде заложена титлата на Масвидал за BMF - „Най-лошо копеле“.

Уайт потвърди, че двубой между Хорхе Масвидал и шампиона в дивизията Камару Усман също е вариант, но вариантите пред Масвидал били няколко и все „интересни“ според думите му.

„Ще видим как ще протекат битките идния уикенд. Нека минат първо големите битки във Флориа и ще решим какви са възможностите пред Масвидал, Конър и Камару“, добави Уайт.

Бившият шампион в две категории на UFC, Конър Макгрегър, за последно стъпи в клетката срещу Доналд Серони и записа бърз технически нокаут още в първата минута на първия рунд. Масвидал за последно премери сили с Нейт Диаз през ноември, 2019-та. Битката им бе спор за титлата „Най-лошо коп**е“. Масвидал отвори огромна аркада над лявото око на Диаз и двубоят бе прекратен преди началото на третия рунд.