София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ювентус няма интерес към Жоржиньо

Твърди се, че Сари иска да задържи Миралем Пянич на “Ювентус Стейдиъм” и да залага именно на него в ролята на плеймейкър от по-задна позиция

5 годиниФутбол 7 Телевизия Евроком

Ювентус няма интерес към халфа на Челси Жоржиньо. В последните дни се заговори, че бразилецът с италиански паспорт може да последва Маурицио Сари и да облече черно-бялата фланелка на торинци. Според “Дейли Мейл” обаче подобна възможност е малко вероятна.
Твърди се, че Сари иска да задържи Миралем Пянич на “Ювентус Стейдиъм” и да залага именно на него в ролята на плеймейкър от по-задна позиция. 60-годишният специалист не е отправял молба към шефовете на “бианконерите” за привличането на Жоржиньо.
27-годишният халф премина в Челси от Наполи през миналото лято именно след настояване на Сари. Той бе основен играч през сезона и помогна на отбора да спечели трофея в Лига Европа. Въпреки това той често бе критикуван в английската преса за стила си на игра, а освен това имаше недоволство, че е заел мястото на Нголо Канте в центъра на халфовата линия.Сега бъдещето на Жоржиньо на “Стамфорд Бридж” остава неясно. Той има договор за още четири години. Най-вероятно новият мениджър на лондончани ще прецени дали ще разчита на него или ще му бъде търсен нов отбор.