София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Монако поглежда към подиума след успех над Нант

В петък вечер монегаските се наложиха с 1:0 при гостуването на втория във временното класиране Нант в откриващия двубой на 11-ия кръг

4 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

 Монако остави кризата в резултатите зад гърба си, след като постигна четвърта победа в последните си пет мача и първа като гост от началото на сезона и вече е само на две точки от подиума в Лига 1.
В петък вечер монегаските се наложиха с 1:0 при гостуването на втория във временното класиране Нант в откриващия двубой на 11-ия кръг. Така играчите на треньора Леонардо Жардим вече събраха 15 точки и се изкамиха на осмата позиция.
"Канарчетата" пък са с 19 и не успяха да съкратят изоставането от лидера Пари Сен Жермен, който води с 24 и има мач по-малко. В герой за Монако на стадион "Ла Божоар" се превърна Уисам Бен Йедер, който вкара единственото попадение в мача в 22-ата минута.