София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Няма усложнения с контузията на Ибрахимович

След тях стана ясно, че няма усложнения на травмата и възстановяването й върви по план

4 годиниФутбол 6 Симеон Кисьов

Няма усложнения с контузията на Златан Ибрахимович, съобщиха от Милан. Нападателят получи травма в прасеца по време на тренировка и се прибра да се лекува в родината си, но сега се завърна в Италия и веднага бе подложен на тестове от медицинския щаб на "росонерите". След тях стана ясно, че няма усложнения на травмата и възстановяването й върви по план. Медиците ще продължат да следят състоянието му, като ще му направят нови тестове след 10 дни.

Ибра обаче ще пропусне полуфинала-реванш от Купата на Италия срещу Ювентус, защото е наказан. В клуба вярват, че той ще бъде на разположение на треньорския щаб за финала на 17 юни, ако "росонерите" се класират за него.

"Милан съобщава, че Златан Ибрахимович премина медицински прегледи относно контузията на прасеца. Възстановяването му върви добре, без усложнения и той ще мине нови прегледи след около десет дни", обявиха от клуба.